Geopend op zondag 9 oktober van 10 tot 18u.
logo atelier vic

Kom je eens bij ons langs?

Ontdek onze winkel

Op wandelafstand van de Kortrijkse Grote Markt laten we je graag voelen wat we voor je kunnen betekenen. In een gemoedelijke sfeer luisteren we naar jouw smaak en wensen, maak je kennis met onze topmerken, geven we stijladvies en tonen we je de eindeloze mogelijkheden van eigentijds maatwerk.

Meer dan een shop

Atelier VIC houdt ervan om mensen samen te brengen en te inspireren. Onze stemmige winkel was al vaak het decor voor teambuildingactiviteiten of korte sessies rond stijl en etiquette. Of misschien vormt onze meterslange etalage straks wel het ideale forum voor jouw kunstproject…

Kom langs in ons Guest House

Van half februari tot begin juni zal VIC zich nestelen in Cottage Waregem. De bar vooraan zal tijdelijk omgetoverd worden tot VIC’s Guest House. Hier zullen onze klanten en die van Cottage elkaar kunnen leren kennen onder het motto ‘Where friends meet’. 

In het Guest House zal het ook mogelijk zijn om jouw kostuum op maat samen te stellen. Want wie niet naar onze winkel in Kortrijk kan komen, zijn we graag van dienst in Waregem.

Onze belofte

Je goed voelen.

Bij elke gelegenheid.

“we maken graag een persoonlijke afspraak met je.
Zo kunnen we zeker de nodige tijd nemen om jou te adviseren.”

Peter Benoit

_ CONSULTANT IN STYLE

Happy Vic,
een ode aan de goede smaak

Als eerbetoon aan mijn roots is er Happy VIC, een cocktail die verleden, heden en toekomst samen brengt. Gemaakt met het vakmanschap waar Vic al jaren voor bekend staat, ontwikkeld met de passie die al zo lang bij ons metier hoort.

Happy VIC is een topproduct van eigen bodem. Bedacht door meester-sommelier Hannes Desmedt. Gemixt met een aperitief en gin van lokale makelij, gebotteld in een opvallende fles, geserveerd met een bijzonder blok gepersonaliseerd ijs.

We serveren onze Happy VIC in de bar. Drinken we samen een glas op zoveel vakmanschap?

Welkom!

Proef de VIC-sfeer in onze winkel 

Volg ons op instagram

Bekijk onze etalage

Wij zien sfeer en stijl als een totaalpakket. Daar hoort wat ons betreft ook de gepaste muziek bij. Maak kennis met onze Spotify playlist.