Wij zijn in verlof van maandag 31 juli t.e.m. zaterdag 5 augustus.
logo atelier vic

Veelgestelde vragen

Natuurlijk! We hebben alle begrip voor de vaak drukke agenda’s van onze klanten. Daarom zijn late afspraken op donderdag mogelijk in Kortrijk en Waregem (Cottage). Lukt het op donderdagavond niet? Neem dan zeker telefonisch contact op, dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Voor wie geen tijd heeft om bij ons langs te komen, is er onze ‘Digitale Smaakmaker’. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we bereiden een gepersonaliseerd voorstel voor dat we in een videocall met je bespreken. 

Atelier VIC heeft een aantal ervaren vakmensen in huis. Dat hoort bij de traditie van het huis: sinds generaties staat de familie Van Poucke bekend omwille van haar vakkennis en expertise op vlak van maatkledij. Als we het zelf niet kunnen, doen we beroep op externen.

Hierbij gaan we niet met om het even wie in zee: het is voor Atelier VIC belangrijk dat wij dezelfde waarden delen met onze leveranciers. Zo genieten kleinschalige, familiale ateliers die aandacht hebben voor duurzaamheid, ecologie, authenticiteit en goede arbeidsomstandigheden onze voorkeur.

Voor ons is maatwerk zoveel mogelijk op maat van onze klanten werken. Door goed naar hen te luisteren en voorstellen te doen die zo nauw mogelijk aansluiten bij hun persoonlijke voorkeur en stijl. Wij kunnen hierbij terugvallen op de collecties van onderscheidende en unieke merken, maar we kunnen ook zelf kledij voor jullie maken. Dat is net onze sterkte.

Uiteraard heeft vakmanschap zijn prijs, al zijn ook daar de mogelijkheden erg divers.
Zo beschikken we ook over goedkopere lijnen van bijvoorbeeld maathemden.

Ja, we beschikken over verschillende mogelijkheden op dat vlak. Vaak doen bedrijven een beroep op ons om in onze belevingswinkel een leuke activiteit te organiseren voor hun team waarbij een workshop etiquette gecombineerd wordt met een gezellige drink. Maar evengoed opteren bedrijfsleiders op het einde van een werkjaar vaak voor een waardebon waarmee hun medewerkers kunnen shoppen bij Atelier VIC.

Met onze divisie Corporate Team Wear helpen we graag bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen van bedrijfskledij voor hun medewerkers. We beperken ons hierbij niet tot bijvoorbeeld enkel onthaalmedewerkers, maar hebben ook expertise op vlak van technische werkkledij. Zo restyleden we onlangs een team van garagemedewerkers of gingen we met een bouwonderneming aan de slag.

Het zijn telkens mooie en uitdagende projecten, want naast het esthetische is bij technische profielen ook de gebruiksvriendelijkheid, het comfort en duurzaamheid van de materialen erg belangrijk.

Onze belofte

Je goed voelen.

Bij elke gelegenheid.

“we maken graag een persoonlijke afspraak met je.
Zo kunnen we zeker de nodige tijd nemen om jou te adviseren.”

Tom Van Poucke

_ BEZIELER ATELIER VIC