Wij zijn in verlof van maandag 31 juli t.e.m. zaterdag 5 augustus.
logo atelier vic

Met VICC bedrijfskleding 'maken' wij letterlijk het verschil.

Nieuwe medewerkers aantrekken, goeie krachten aan boord houden: het is de uitdaging voor elk bedrijf. Heel wat ondernemers investeren daarom in een aangename en gezonde werkomgeving. De dichtste ‘omgeving’ van een werknemer is zijn kledij. Hoe beter iemand zich in zijn vel (en kleren) voelt, hoe groter de werkgenegenheid, en hoe lager het ziekteverzuim. 

Tom Van Poucke

_ BEZIELER VICC

Very Individual Company Clothing

Dat elke manager best herkenbaar en mooi in het pak zit, is bij de meeste bedrijven een evidentie. Hun uitstraling is bepalend voor het imago en de identiteit van een onderneming. Bovendien versterkt het ook het vertrouwen en de eigenwaarde van diegene die de stijlvolle kleding draagt. Onderzoek toont aan dat diezelfde psychologische boost ook geldt bij mensen op de werkvloer. Helaas houden de strenge veiligheidsvoorschriften die voor dit soort werkkledij gelden geen rekening met het esthetische aspect. Hier maken wij bij VICC letterlijk het verschil. 

Persoonlijke service

VICC begeleidt ondernemingen graag in hun zoektocht naar de gepaste imago-ondersteunende bedrijfskleding die aansluit bij het DNA van het bedrijf.

Administratief-commercieel of technisch personeel, altijd leggen we de lat hoog. Oog voor detail, zin voor perfectie, aandacht voor comfort en bovenal een sterke persoonlijke service staan steeds voorop.

Interesse om je team te laten VIC’en?
We helpen je graag.

Waarom kiezen voor VICC?

Onze klanten getuigen

“Tom benadert werkkleding 
vanuit zijn kennis van zaken. Hij beschouwt de tak van beroepskleding niet als minderwaardig. Geen DDT-vesten dus voor onze techniekers, maar stijlvolle en praktische kleding.”

Ignace Coudron _ Bestuurder Vanomobil

“VICC is geen leverancier van beroepskleding, maar een partner die actief meezoekt.”

Sofie Goeminne _ Manager klantvriendelijk onthaal AZ Groeninge

Wat onze aanpak uniek maakt

Tijdens een verkennend gesprek luisteren we naar jullie vestimentaire behoeften en wensen, en proeven we de waarden van het bedrijf. Medewerkers kunnen betrokken worden in dit proces.

Een digitaal moodboard brengt de sfeer en cultuur van uw bedrijf of organisatie in kaart. Deze info wordt verwerkt tot een creatief voorstel dat we samen met jullie verfijnen.

Na de maatname wordt de productie gestart en de kledij netjes bij jullie geleverd.

Nood aan onderhoud van bedrijfskleding? Ook hiervoor bieden wij oplossingen aan.

Onze belofte

Je goed voelen.

Bij elke gelegenheid.

“we maken graag een persoonlijke afspraak met je.
Zo kunnen we zeker de nodige tijd nemen om jou te adviseren.”

Tom Van Poucke

_ BEZIELER ATELIER VIC