Wij zijn in verlof van maandag 31 juli t.e.m. zaterdag 5 augustus.
logo atelier vic

Very
Individual
Clothing

“Met kledij tonen we graag wie we zijn. Dat lijkt vaak makkelijker dan het is. Bij Atelier VIC houden we ervan mensen te adviseren zodat ze altijd voor de dag komen zoals zij het willen.”

Tom Van Poucke

_ BEZIELER ATELIER VIC

Maak kennis met Vic

Welke stijl past bij jou?

Meer dan de naam van onze voorvaderen

In de jaren dertig van de vorige eeuw startte Victor Van Poucke met zijn eigen atelier. Het was een visionair en perfectionistisch man, altijd strevend naar het perfecte kostuum voor zijn klanten. Vandaag is Atelier Vic niet alleen een eerbetoon aan zijn levenswerk.

VIC staat ook voor Very Individual Clothing. Samen met onze klanten gaan wij graag op zoek naar hun unieke stijl. We denken hierbij niet in hokjes en huiveren van een kuddementaliteit. Daarvoor is jouw persoonlijkheid voor ons te belangrijk.

Van topmerken tot maatwerk

Jouw karakter vertalen naar stijlvolle kledij, dat is wat we graag doen. We kunnen hierbij terugvallen op een aantal zorgvuldig gekozen klassemerken in wiens collecties je ongetwijfeld wel iets vindt dat jou bekt. Maar er is meer. Bij het uitbouwen van jouw persoonlijke kledingstijl gaan we graag dat extra stapje verder. Maatpakken, -hemden en
-broeken kennen voor ons geen geheimen, maar ook leuke details zoals gekleurde knopen, gepersonaliseerde etiketten of bijzondere stekkingen kunnen het verschil maken tussen modale kledij en jouw eigen stijl waarmee je toont hoe sterk jij wel in je schoenen staat…

 

Voor bedrijven

Maak een statement

met imago-ondersteunende bedrijfskledij

Onze belofte

Je goed voelen.

Bij elke gelegenheid.

“we maken graag een persoonlijke afspraak met je.
Zo kunnen we zeker de nodige tijd nemen om jou te adviseren.”

Tom Van Poucke

_ BEZIELER ATELIER VIC