Wij zijn in verlof van maandag 31 juli t.e.m. zaterdag 5 augustus.
logo atelier vic

In stijl naar de dag van je leven

MAATWERK TROUWKOSTUUMS

Op je huwelijk sta jij in het middelpunt van de belangstelling. Op een van de mooiste dagen van je leven wil je stralen, voor de volle 100% tonen wie je bent. En daar hoort een pak bij dat volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Atelier VIC gaat graag samen met jou op zoek naar het huwelijkskostuum waarin jij je het beste voelt. Niets laten we aan het toeval over, op een dag als deze moet alles kloppen.

“Ik hou ervan om mensen te ontzorgen.
Onze ploeg heeft pakken ervaring in het begeleiden van feestelijkheden.
Wij zorgen ervoor dat jij en je entourage zonder bijkomende stress piekfijn voor de dag komen.”

Tom Van Poucke _ BEZIELER ATELIER VIC

Vier generaties ervaring in maatwerk

Een trouwkostuum op maat door Atelier VIC.

Dit is hoe het werkt:

1. Maak een afspraak

We vinden het heel belangrijk om jou ongestoord te kunnen bedienen. Boek dus zeker een afspraak in bij Tom of Vincent, ons maatwerk team.  Dit kan  in de winkel, telefonisch maar ook heel gemakkelijk online! 

Tip: je plant best minstens 4 maanden voor jouw huwelijk een afspraak in.

Tijdens de eerste afspraak (ong. 90 min) stellen we jouw look samen, van de keuze van de stoffen tot de finishing touch. Denk maar aan de voering van jouw kostuum, initialen, trouwdatum,… We meten alles op en laten niets aan het toeval over. Alleen de perfectie is goed genoeg. 

 

Tijdens deze afspraak kan ook gekeken worden voor bijpassende schoenen en/of een hemd op maat. 

2. STEL JE LOOK SAMEN

3. DOORPAS VAN JOUW OUTFIT

Na 4  à 5 weken ontvang je een uitnodiging per mail om jouw kostuum te komen doorpassen. We adviseren jou bij het vinden van bijpassende accessoires (bv. manchetknopen, das, strik,…) die jouw outfit helemaal af maken. 

De nodige aanpassingen worden uitgevoerd in ons eigen atelier. Eén week later is het zo ver: jouw trouwkostuum ligt klaar bij Atelier VIC. Nog een keer passen en dan ben je volledig klaar voor de mooiste dag van je leven!

4. Klaar!

Veelgestelde vragen

Zeker en vast. Indien je geen beschikbaar moment vindt in onze agenda’s kan je ons gerust opbellen of een mailtje sturen naar info@ateliervic.be om een afspraak na de openingsuren te maken. 

Zeker! We verwelkomen jou graag in onze winkel. Wil je graag langskomen op afspraak? Dat kan ook. Boek dan een afspraak voor meer informatie over maatwerk.

Dit is zeker geen must. Ons maatwerk team heeft heel wat ervaring en zal jou met veel plezier begeleiding bij jouw keuze. We hebben ook heel wat stalen ter beschikking die het voor jou gemakkelijker zullen maken om een beslissing te nemen. Wens je toch al wat inspiratie op te doen? Neem gerust een kijkje op onze Pinterest pagina

Natuurlijk kan dit. We openen met veel plezier een avondje onze deuren voor jullie. Tijdens een hapje en een drankje adviseren we jullie graag bij de zoektocht naar het ideale kostuum voor de bruidegom en zijn suite. 

Bij Atelier Vic kan je terecht voor een trouwkostuum op maat vanaf €695. Hiervoor krijg een tweedelig maatpak in een mooie stof van Marzotto. Borduring van namen, initialen en/of trouwdatum zijn inbegrepen.  

Laat je inspireren

Trouw-kostuums door VIC

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!