Wij zijn in verlof van maandag 31 juli t.e.m. zaterdag 5 augustus.
logo atelier vic

Stijl? Het zit vaak in de kleinste details. Net daarom zijn we zo’n fan van maatwerk.

Kostuums
Maatpakken, al vier generaties onze specialiteit. In je vrije tijd, in het zakenleven of op belangrijke levensmomenten, ze zijn bij ons in goede handen. Vanaf €485.
Overjassen
Groot van gestalte, maar korte armen? Je zit liever wat ruimer in je jas of hebt een boon voor strak? Wij zorgen ervoor dat je overjas perfect aansluit bij wie je bent. Vanaf €699
Hemden
Ook zo’n hemdenlover? Los of formeel, met of zonder manchetknopen, maathemden hoeven niet altijd duur of saai te zijn. Vanaf €89.
Geklede schoenen
Ook bij mannen moet het goed zitten aan de voet. En wat zit er beter dan een schoen volledig op jouw maat gemaakt? Vanaf €379.
Jeans
Je jeans moet niet alleen perfect passen. Met knopen, stikking of persoonlijke etiketten geven we hem ook een eigen twist. Vanaf €289.
Chino's
Maatwerk, dat is er niet enkel voor kostuums of beroepskledij. Waarom zou ook je vrijetijdsbroek niet als gegoten mogen zitten? Maak kennis met onze uitgebreid aanbod chino's op maat. Vanaf €259
Pulls
Samen stellen we jouw unieke garderobe samen. Je bent fan van een bepaalde stof en motief, maar die kleur is het nog net niet? Geen probleem, ook voor pulls op maat kan je terecht bij Atelier Vic. Vanaf €159
Sneakers
It's all about being different. Ook op zoek naar die unieke sneaker? Bij ons vind je zeker je gading. Net die andere streep op je favoriete herenschoen, net die andere veters of kleur van zolen, het kan. Vraag er ons naar en wij maken het mogelijk. Vanaf €245
Vorige slide
Volgende slide

KOSTUUMS

Maatpakken, al vier generaties onze specialiteit.
In je vrije tijd, in het zakenleven of op belangrijke levensmomenten, ze zijn bij ons in goede handen.

Vanaf €550

OVERJASSeN

Lore ipsum 

 

Vanaf €620

HEMDEN

Ook zo’n hemdenlover? Los of formeel, met of zonder manchetknopen, maathemden hoeven niet altijd duur of saai te zijn.

Vanaf €99

GEKLEDE
Schoenen

Ook bij mannen moet het goed zitten aan de voet.
En wat zit er beter dan een schoen volledig op jouw maat gemaakt?

Vanaf €379

JEANS

Je jeans moet niet alleen perfect passen.
Met knopen, stikking of persoonlijke etiketten geven we hem ook een eigen twist.

Vanaf €299

CHINO's

Ook zo’n hemdenlover? Los of formeel, met of zonder manchetknopen, maathemden hoeven niet altijd duur of saai te zijn.

Vanaf €245

PULLS

Maatpakken, al vier generaties onze specialiteit.
In je vrije tijd, in het zakenleven of op belangrijke levensmomenten, ze zijn bij ons in goede handen.

Vanaf €….

SNEAKERS

Ook bij mannen moet het goed zitten aan de voet.
En wat zit er beter dan een schoen volledig op jouw maat gemaakt?

Vanaf €254

“Ik vind het heerlijk om te spelen met details. Van de voering tot de revers, van de manchetten tot je initialen: die subtiele twists zorgen letterlijk en figuurlijk voor extra kleur.”

Tom Van Poucke

_ BEZIELER ATELIER VIC

Vier generaties ervaring in maatwerk

Maatwerk voor alle leeftijden bij Atelier VIC.

Dit is hoe het werkt:

1. Maak een afspraak

We vinden het heel belangrijk om jou ongestoord te kunnen bedienen. Boek dus zeker een afspraak in bij Tom of Vincent, ons maatwerk team.  Dit kan  bij ons in de winkel, telefonisch maar ook heel gemakkelijk online! 

Tijdens de eerste afspraak (ong. 90 min) stellen we jouw look samen, van de keuze van de stoffen tot de finishing touch. We meten alles op en laten niets aan het toeval over. Alleen de perfectie is goed genoeg. 

2. STEL JE LOOK SAMEN

3. DOORPAS VAN JOUW OUTFIT

Na 4  tot 8 weken * ontvang je een uitnodiging per mail om jouw maatwerk te komen doorpassen. Eventuele accessoires (bv. manchetknopen, das, strik,…) worden gekozen. 

De nodige aanpassingen worden uitgevoerd in ons eigen atelier. Eén week later is het zo ver: je maatwerk ligt klaar bij Atelier VIC. Nog een keer passen en dan in stijl de wereld veroveren!

4. Klaar!

Onze belofte

Je goed voelen.

Bij elke gelegenheid.

“we maken graag een persoonlijke afspraak met je.
Zo kunnen we zeker de nodige tijd nemen om jou te adviseren.”

Vincent Vlieghe

_ TAILORING CONSULTANT

Veelgestelde vragen

Zeker en vast. Indien je geen beschikbaar moment vindt in onze agenda’s kan je ons gerust opbellen of een mailtje sturen naar info@ateliervic.be om een afspraak na de openingsuren te maken. 

Houd rekening met een gemiddelde levertermijn van 4 tot 5 weken. Voor schoenen, jeans en pulls kan dit oplopen tot 8 weken. 

Dit is zeker geen must. Ons maatwerk team heeft heel wat ervaring en zal jou met veel plezier begeleiding bij jouw keuze. We hebben ook heel wat stalen ter beschikking die het voor jou gemakkelijker zullen maken om een beslissing te nemen. Wens je toch al wat inspiratie op te doen? Breng dan gerust enkele Pinterest voorbeelden mee. 

Laat je inspireren

Kledij op maat door Atelier VIC

Feel the vibe, enjoy the style

Volg VIC op Instagram